"Sveriges svar på Ed Sheeran"

Alexander Strandell gjorde 2018 till sitt år när han släppte en av årets bästa ballader ”Bonfire Heart".

Nu är han tillbaka hetare än någonsin med ett nytt sound. Alexander släppte låten ”Happy”  idag fredag 8 mars och vi på Modenytt har fått äran och möjligheten att lyssna på låten och ge våra läsare en recension. På grund av att Alexander har en snygg stil samt är väldigt modeintresserad så vi tycker han passar in perfekt att ha med här på Modenytt.com.

Med låten ”Happy” visar Strandell varför han är att räkna med som en av Sveriges starkaste popröst just nu. Med denna låt visar han upp en stor bredd i sitt sångregister och jag menar att han är Sveriges svar på Ed Sheeran. Som artist går han från att vara en mer rockig frontperson i bandet "Art Nation" till att kombinera detta med en mer poppig solokarriär. Och det gör Strandell helt galet bra, han får det att verka som en ballad på rosor. Låten ”Happy" är som klippt och skuren för en större publik och med det vill jag ha sagt att det är ett genidrag att välja ”Happy" som sin andra singel som soloartist. Alexander vet vad han vill förmedla med denna poppiga ballad med bra tempo, så det kommer förmodligen bli en radiodänga som kommer få dig att önska du satt i bilen istället för att jobba, för du kommer att vilja att sjunga med.

Vi ger låten ”Happy” full pott så håll i hatten när du startar Spotify på fredag och höjer volymen till låten för den kommer ge dig fredagkänslan deluxe.

Av Oscar Panizza

Okomplicerat med Martin & Oscar är podden för dig som älskar livet

 .